wrapper

 
RISKU ËSHTË FAT APO ZGJEDHJE? PYETËSOR PËR VLERËSIMIN E NJOHURIVE MBI FATKEQËSITË DHE EC
  Drejtoria e Përgjithshme e Emergjencave Civile, me mbështetjen teknike të REC Shqipëri, në kuadër të Programit për Përmirësimin e Sistemit Kombëtar të Paralajmërimit të
KOMISIONI I SIGURISË KOMBËTARE TAKIM ME DREJTORINË E PËRGJITHSHME TË EMERGJECAVE CIVILE
  Deputetë të Komisionit të Sigurisë Kombëtare kanë zhvilluar një takim Drejtorinë e Përgjithshme të Emergjencave Civile në Ministrinë e Brendshme. Kryetarja e këtij Komisioni,
STËRVITJA VARAZDIN 2017
Nga data 9 deri më 13 tetor 2017, në Varaždin, Kroaci u zhvillua stërvitja rajonale në terren e koduar “VARAŽDIN 2017”. Ky ushtrim u organizua dhe zhvillua nën kujdesin e Drejtorisë Kombëtare të
 
Hide Main content block
  • Prev
08 Oct 2017
   
Ulja e temperaturave është shoqëruar me reshje dëbore në disa zona veriore të vendit
03 Oct 2017
   
QARKU FIER Në fshatin Cakran, Fier, ka rënë zjarr në një sipërfaqe me shkurre dhe pyll
20 Sep 2017
   
Gjatë 24 orëve të fundit në të gjithë vendin është shënuar 1 vatër

      NUMRI I EMERGJENCAVE

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Green Red Radian
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family