wrapper

 
 

FOTO12

Në të gjithë vendin akset kombëtare janë plotësisht të qarkullueshme dhe vetëm në ndonjë segment është i nevojshëm përdorimi i zinxhirëve. Punonjësit e emergjencave, Policia e Shtetit dhe gjithë strukturat e angazhuara për përballimin e situatës, ndodhen në terren për t’iu gjendur pranë qytetarëve e mjeteve në vështirësi.

Situata në qarqe paraqitet si më poshtë:

QARKU SHKODËR

Në qarkun e Shkodrës akse rrugore kombëtare të bllokuar nuk ka.

Ndërsa akset rrugore rurale të bllokuara janë: Qafë Thore – Theth ; Kryezi - Iballë, si dhe gjithë rrugët rurale të fshatrave me qendrën e njësisë administrative Iballë. Po punohet me për hapjen e tyre.

Akset rrugore të kalueshëm me zinxhirë janë: Shkodër - Bregu Lumit – Theth ; Tamarë – Vermosh ; Hadroj - Qafë Bene; Laç Vau Dejës - Qafë Çelë – Pukë ; Qafë Çelë - Pukë - Fushë Arrëz; Fushë Arrëz - Qafë Shllak; Fushë Arrëz - Qafë Mali – Fierzë; Bardhet – Kryezi; Iballë – Bardhet.

Në të gjithë qarkun furnizimi me energji elektrike dhe ujë të pijshëm ka qenë normal.

QARKU KUKËS

Akse rrugore kombëtare të bllokuar nuk ka.

Në qarkun e Kukësit akset rrugore rurale të bllokuara janë:

-Aksi rrugor rural nga aksi rrugor kombëtar për në qendër të Njësisë Administrative Arrën, si dhe të gjithë rrugët rurale të fshatrave të saj për në qendrën e kësaj njësie administrative.

-Rruga rurale e fshatit Turaj për në qendrën e njësisë administrative Topojan.

-Rrugët rurale të fshatrave Curraj i Epërm, Salcë, Palcë dhe Gjonpepaj, për në qendrën e njësisë administrative Lekbibaj.

-Rrugët rurale të fshatrave Treshnjevë dhe Gegaj për në qendrën e njësisë administrative Tropojë e Vjetër.

-Rruga rurale e fshatit Selimaj për në qendrën e njësisë administrative Bujan.

Të gjitha akset e tjera rurale, si dhe rrugët rurale të fshatrave, për në qendrat e njësive administrative, janë të hapura.

QARKU DIBËR

Akse rrugore kombëtare të bllokuar nuk ka.

Akset rrugore rurale të bllokuara janë: Peshkopi – Lurë si dhe rrugët rurale lidhëse nga fshatrat Lunar, Lukan, Kacni, për në qendër të Njësisë Administrative Selishtë, të bashkisë Bulqizë. Po punohet për hapjen e tyre.

Ndërsa akset rrugore të kalueshëm me zinxhirë janë: Qafë Bualli – Peshkopi; Muhur - Draj Reç; Skuraj - Burrel - Qafë Bualli; Klos – Xibër; Burrel – Macukull; Qafë Bualli - Krastë.

Qafë Bualli – Krastë; Ura e Qytetit – Zerqan; Ura e Çerenecit – Steblevë; Ura e Çerenecit - Ostren - Trebisht.

Në të gjithë qarkun furnizimi me energji elektrike dhe ujë të pijshëm ka qenë normal.

QARKU KORÇË

Akse rrugore kombëtare të bllokuara nuk ka.

Akset rrugore kombëtare të kalueshëm me zinxhirë janë: Korçë – Dardhë; Korçë – Voskopojë; Ersekë – Leskovik; Liqenas - Dogana - Goricë; Korçë - Dogana - Kapshticë

Akset rrugore rurale nga akset rrugore nacionale, si dhe rrugët rurale të fshatrave, për në qendrat e Njësive Administrative, janë të gjithë të qarkullueshëm me zinxhirë.

Nga qarqet e tjera të vendit nuk raportohet për probleme.

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Green Red Radian
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family