wrapper

 
 

Moti

Të gjitha akset rrugore kombëtare në të gjithë vendin janë të qarkullueshme normalisht.  Qarkullimi me zinxhirë kryhet vetëm në disa zona të thella rurale në veri dhe jug lindje të vendit. Në akset rurale të bllokuara janë angazhuar mjete të rënda për hapjen e tyre.

Situata për çdo qark paraqitet si më poshtë:

QARKU DIBËR

Akset rrugore Qafë Bualli – Krastë, Ura e Çerenecit – Steblevë, Ura e Çerenecit – Ostren – Trebisht,  Klos – Xibër dhe Lurë – Rrëshen janë të kalueshme pjesërisht me zinxhirë.

I bllokuar vijon të mbetet  aksi Peshkopi – Lurë por qarkullimi mjeteve kryhet nga aksi Lurë- Rrëshen.

Gjithashtu të bllokuara janë edhe rrugët rurale të fshatrave Selishtë, Lunar, Lukan dhe Kacni në Njësinë Administrative Selishtë. Në këto akse rrugore është duke u punuar për hapjen e tyre me mjete të rënda.

QARKU SHKODËR

Në qarkun e Shkodrës vijojnë të jenë të bllokuar akset  Qafë Thore – Theth dhe Kryezi – Iballë

Qarkullimi në akset Bardhet – Kryezi (Fushë Arrëz), Shkodër – Bregu Lumit – Theth, Iballë – Bardhet (Fushë Arrëz), Bogë – Qafë Thore, Qelëz – Vermosh dhe Tamarë – Vermosh kryhet me zinxhirë.

QARKU KUKËS

Të bllokuara nga dëbora vijojnë të jenë të gjitha akset në Njësinë Administrative Arrën si dhe fshatrat Curraj i Epërm, Salcë, Palcë dhe Gjonpepaj në Njësinë Administrative Lekbibaj

QARKU KORÇË

Në qarkun e Korçës të gjitha akset kombëtare janë të qarkullueshme pa probleme ndërkohë i vetmi  aksi i vetëm ku duhet të përdoren zinxhirët është Korçë- Dardhë

Nga qarqet e tjera të vendit nuk raportohet për problematika për shkak të kushteve të motit.

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Green Red Radian
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family