wrapper

 
 

Shqipëria ështe e prekshme karshi një numri të konsiderueshëm fatkeqësish natyrore.Kërcënimi më i madh nga një fatkeqësi e vetme vjen prej tërmeteve

Prekshmëria e popullsisë së Shqipërisë ndaj të dy shkallëve të fatëkeqsive të madhe apo të vogël kushtëzohet edhe nga gjendja e rënduar ekonomike, ifrastruktura dhe mjeteve të dobta të komunikimit, migrimi masiv i brendshëm, burimi pamasë i ndërtimeve dhe deri te ndotja e ambjentit.             Kliko për më tepër!

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Green Red Radian
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family