wrapper

 
 

Projekti IPA,Loti1

Projekti IPA në lotin e tij të parë i cili shtrihet në një kohëzgjatje nga janari i vitit 2015 deri në 31 dhjetor të vitit 2016, ka si objektiv rritjen e kapaciteteve të vendeve përfituese për të zhvilluar një sistem efektiv kombëtar të mbrojtjes civile si dhe bashkëpunimin në mënyrë koherente në trajtimin e përmbytjeve në nivel rajonal por edhe në nivel Europian.

Një objektiv tjetër është mbështetja vendeve përfituese që të jenë të përgatitur më mirë për të përballuar sfidat dhe implementimin e direktivave të vendosura nga Bashkimi Europian për përmbytjet.

Projekti IPA,Loti1

IPA FLOODS:  http://ipafloods.ipacivilprotection.eu/

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Green Red Radian
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family