wrapper

 
 

Projekti IPA,Loti 2

Objektivi i programit IPA-Loti 2 është të rrisë kapacitetet e vendeve përfituese në mënyrë që të garantojë një administrim të rrezikut të përmbytjeve në nivel kombëtar dhe lokal. Gjithashtu programi IPA-Loti 2 synon që vendet përfituese të arrijnë të zhvillojnë sisteme të mbrojtjes civile kombëtare në mënyrë efikase dhe koherente.    

Projekti IPA,Loti 2

IPA FLOODS:  http://ipafloods.ipacivilprotection.eu/

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Green Red Radian
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family