wrapper

 
 

Kuadri Sendai R.R.F 2015 – 2030

Kuadri Sendai për Reduktimin e Riskut të Fatkeqësive 2015-2030 u miratua në Konferencën e Tretë Botërore të OKB-së në Sendai, Japoni, më 18 mars 2015. Ai është rezultat i konsultimeve të palëve të interesit të filluara në mars 2012 dhe negociatave ndërqeveritare nga korriku 2014 në mars 2015, mbështetur nga Zyra e Kombeve të Bashkuara për Reduktimin e Riskut të Fatkeqësive me kërkesën e Asamblesë së Përgjithshme të OKB-së.

Kuadri Sendai për Reduktimin e Riskut të Fatkeqësive 2015 – 2030-Shqip

Kuadri Sendai për Reduktimin e Riskut të Fatkeqësive 2015 – 2030 English

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Green Red Radian
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family