wrapper

 
 

Çfarë duhet të bëjmë gjatë përmbytjes

  • Të largohemi nga shtëpia që rrezikohet dhe kur nuk mundemi të ngjitemi në pjesën më të lartë të saj

  • Të ndihmojmë fëmijët të moshuarit dhe të sëmurët  për të shpëtuar nga mbytja

  • Të qëndrojmë larg vendeve të rrezikshme si puseta, kanale ujëmbledhës pasi vrulli i ujit mund të na marrë duke rrezikuar jetën tonë

  • Të jemi gjithmonë të kujdesshëm dhe të mos ecim përmes ujërave të rrëmbyeshëm sepse mund të rrëzohemi,  bllokohemi apo objekte të ndryshme mund të na dëmtojnë trupin tonë

  • Kur lajmërohemi për evakuim (shpërngulje) duhet të dëgjojmë me vëmendje dhe të zbatojmë këshillat dhe udhëzimet e autoriteteve që menaxhojnë emergjencat dhe të ndjekin menjëherë atë rrugë që kanë përcaktuar përevakuim

  • Nëse jemi duke drejtuar mjetin, ndalojë dhe parkojmë në një vend ku nuk preket nga përmbytja

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Green Red Radian
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family