wrapper

 
 

Çfarë të bëjmë pas përmbytjeve?

  • Të ktheheni në banesë pasi të kenë urdhëruar drejtuesit e emergjencës

  • Të mos takojmë asnjë çelës elektrik pa u bindur për sigurinë e rrjetit

  • Të kontrollojmë rrëzimin e mureve , shkallëve, dyerve apo kanalet e ndryshme të shkarkimeve të ujërave dhe të lajmërojmë autoritetet për dëmtimet e ndryshme të banesës

  • Asnjëherë mos të përdorni ujin për pirje  që vjen nga rrjeti I ujësjellësit sepse mund të jetë I infektuar. Kur është e domosdoshme duhet ta ziejmë atë

    Të mos përdorim ushqimet e lagura nga përmbytja sepse mund të sëmuremi

  • Të përdorim mjete rrethanore për të pastruar banesën nga uji ose kur keni mundësi mund të përdorim pompa dore ose motopompa, të ndihmuar nga specialist

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Green Red Radian
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family