wrapper

 
 

Çfarë duhet të bëjmë pas tërmetit?

  • Sigurohu që personat rreth jush janë në gjendje të mirë shëndetësore

  • Dilni me kujdes nga banesat

  • Mos harroni të vishni këpucët pasi jashtë mund të ketë xhama dhe sende të tjera dhe mund të dëmtoheni nga këmbët

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Green Red Radian
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family