wrapper

 
 

Çfarë të bëjmë gjatë zjarrit në pyje?

  • Nëse vëreni një zjarr ose dhe vetëm tym menjëherë telefononi shërbimin zjarrfikës për të dhënë alarmin. Mos mendoni se njerëz të tjerë e kanë bërë këtë para jush. Jepni vendndodhjen e saktë të zjarrit

  • Kërkoni një rrugë të sigurt për t’u larguar: një rrugë ose brigjet e një lumi

  • Mos ndaloni në vende ku drejt tyre fryn era pasi mund të mbeteni të bllokuar mes flakëve

  • Shtrihuni në tokë në një vend ku bimësia është e rrallë pasi tymi ka tendencë të shkojë lart dhe në këtë mënyrë shmangni thithjen e tymit

  • Nëse jeni i rrethuar nga flakët dhe nuk keni rrugë tjetër mundohuni të gjeni vendin ku flakët janë më të ulëta dhe kaloni në anën tjetër

  • Zjarri nuk është një spektakël. Mos qëndroni në rrugë duke e parë. Mund të bllokoni ose të vononi qarkullimin e mjeteve të emergjencave

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Green Red Radian
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family