wrapper

 
 

Çfarë të bëjmë në rast zjarri në banesë?

  • Nëse një enë kuzhine merr zjarr, për ta fikur mjafton të vendosni një kapak në mënyrë për të mbytur flakët

  • Nëse rrobat tuaja kanë marrë zjarr mos filloni të vraponi(ajri shton flakët). Duhet të përpiqeni të hiqni rrobat ose të fikni flakët duke u rrokullisur në tokë ose duke u mbështjellë me një batanije

  • Nëse një pajisje elektrike merr zjarr, përpara se të tentoni ta fikni, ulni automatin kryesor të energjisë elektrike. KUJDES! Mos përdorni uji për të fikur një zjarr me origjinë elektrike pasi mund të dëmtoheni nga rryma elektrike

  • Mos përdorini ujë kur zjarri vjen si pasojë e naftës ose benzinës pasi këto lëngje qëndrojnë mbi ujë dhe në këtë mënyrë ekziston mundësia që zjarri të përhapet edhe në ambiente të tjera

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Green Red Radian
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family