wrapper

 
 

Si të parandalojmë një zjarr në banesë?

  • Mos pini cigare në krevat

  • Mos lini mbi sobë ose furnela enë kuzhine

  • Mbani larg sobës dhe furnelave material që mund të digjen shpejt ose stimulojnë zjarrin

  • Kryeni herë pas here me anë të një kontrolle me anë të një tekniku të impiantit të ngrohjes nëse keni në banesë, atë të gazit për gatim dhe sistemit elektrik të kuzhinës

  • Mbani larg fëmijëve shkrepëse dhe çakmak

  • Mos mbani lëngje të djegshme pranë burimeve të nxehtësisë

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Green Red Radian
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family