wrapper

 
 

Çfarë duhet të bëjmë para bllokimit nga dëbora?

  • Të sigurojmë ushqimin për familjen dhe kafshët shtëpiake të paktën për dy javë

  • Të sigurojmë nga ngrirja rrjetin e tubacioneve të ujit të pijshëm

  • Të sigurojmë mjetet e ngrohjes për të gjithë periudhën e dimrit

  • Të pastrojmë vazhdimisht çatitë e banesave nga shtresat e dëborës

  • Të sigurojmë veshje të trasha për fëmijët dhe të moshuarit

  • Të kemi një paketë të ndihmës së shpejtë për çdo rast emergjent

  • Të sigurojmë një aparat telefoni celular dhe një bateri për atë

  • Të kemi numrat e shërbimeve emergjente një nga telefonat e linjave celulare

  • Të sigurojmë një mjet ndriçimi me bateri, të pavarur nga rrjeti elektrik

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Green Red Radian
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family