wrapper

 
 

Çfarë duhet të bëjmë gjatë bllokimit nga dëbora?

  • Të sigurojmë vazhdimisht ngrohje të banesës

  • Të sigurojmë ndriçim të pandërprerë në dhomën ku kemi të moshuar, fëmijë apo persona të sëmurë

  • Të vendosim kontakte me të afërmit dhe t’i ndihmoni në rast fatkeqësie

  • Të mbajmë të hapur rrugën në oborret brenda shtëpisë

  • Të kontrollojmë vazhdimisht kafshët shtëpiake dhe të sigurojmë ngrohjen për ambientet e tyre

  • Të jemi të informuar në çdo kohë për situatën dhe veprimet e ekipit të menaxhimit të emergjencës në bashkinë tonë

  • Të ndihmojmë ekipet e emergjencës kur kjo gjë të kërkohet nga drejtuesit e tyre dhe njësitë vendore

                         

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Green Red Radian
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family