wrapper

 
 

Çfarë duhet të bëjmë pas bllokimit nga dëbora?

  • Të pastrojmë çatitë e banesave nga dëbora

  • Të sigurojmë të afërmit nga rrëshqitja në dëborë

  • Të ndihmojmë në hapjen e rrugëve këmbësore dhe automobilistike

  • Të punojmë së bashku me komunitetin për të ndihmuar ekipet e emergjencës

  • Të krijojmë kushte për strehimin e ekipeve të emergjencës, kur kjo gjë kërkohet nga drejtuesit e tyre dhe të njësisë vendore

  • Të informojë ekipet e emergjencës për familjet që kanë probleme e territorin e lagjes sonë

  • Të ndihmojmë të sëmurët dhe personat me aftësi të kufizuara

  • Të mos pengojmë veprimet e forcave të emergjencës në realizimin e objektivave të tyre për dhënien e ndihmës për komunitetin

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Green Red Radian
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family