wrapper

 
 

Çfarë janë rrëshqitjet?

Rrëshqijtjet vijnë si pasojë e natyrës së terreneve, apo karakteristikave klimaterike, por edhe nga veprimtaria e njeriut , e cila kohët e fundit ka dobësuar qëndrueshmërinë e tokës për shkak të ndërtimeve pa studime gjeologo – inxhinierike dhe pa zbatuar planet urbanistike

Kjo ka ndikuar në shtimin e rrezikut për rrëshqitjen e terreneve.

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Green Red Radian
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family