wrapper

 
 

Çfarë duhet të bëjmë për të minimizuar veprimet e një rrëshqitje?

  • Mos ndërtoni dhe mos lejoni të dëmtohet në terrene të pa studiuara dhe pa lejen urbanistike nga bashkia

  • Mbillni sa më shumë pemë në zonat e rrëshqitshme

  • Mos lejoni hedhjen e mbeturinave në  kanalet e shkarkimit të ujërave sipërfaqësore sepse bllokimi i tyre sjell derdhjen e ujit në terren duke gërryer tokën

  • Mos prisni asnjëherë pemët sepse ato rrisin qëndrueshmërinë e tokës dhe pengojmë rrëshqitjet

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Green Red Radian
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family