wrapper

 
 

Çfarë të bëjmë nëse përballemi me një rrëshqitje

  • Nëse gjendeni në brendësi të një ndërtese:

  • Mos dilni jashtë, por qëndroni aty ku ndodheni sepse brenda ndërtesës jeni më të mbrojtur

  • Futuni poshtë ndonjë tavoline, ose nën kolonat mbajtëse sepse mund të mbroheni nga sendet që bien nga sipër

  • Largohuni nga dritaret, apo prej dyerve me xhama sepse atom und t’iu dëmtojnë duke rënë

  • Mos përdorni ashensorin, se mund të bllokohet dhe të mbeteni brenda tij

  • Kërkojini drejtuesve të shkollës së fëmijëve tuaj të njihen me Planin e emergjencës dhe evakuimit, që fëmijët tuaj të dinë rrugët e lëvizjes në rast emergjence

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Green Red Radian
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family