wrapper

 
 

Çfarë të bëjmë nëse gjendeni në një vend të hapur?

  • Largohuni nga ndërtesat , nga pemët, nga linjat telefonike ose elektrike sepse mund të bien dhe ju lëndojnë

  • Asnjëherë mos kaloni në një rrugë ku sapo ka ndodhur një rrëshqitje sepse materialet janë jot ë qëndrueshme dhe mund të rivihet në lëvizje

  • Mos qëndroni dhe mos bëni veprime në pjesën e poshtme të rrëshqitjes sepse materialet e saj edhe pse mund të na duken stabël , mund të fshehin rreziqe

  • Mos hyni në banesat që janë vlerësuar sit ë rrezikshme prek ekspertëve, sepse mund të kenë pësuar dëme dhe mund të shemben

  • Mos drejtoni mjetin ne rrugët me rrëshqitje se ato janë burim aksidenti dhe rrezikoni jetën tuaj

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Green Red Radian
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family